Somerset

This former rectory in Somerset sits in the middle of a pretty village and benefits from views out to an Iron Age fort, which dominates the surrounding countryside. There is about an acre of garden in total.

The new design was intended to take cars away from the house and out of sight, surrounded by banks planted with a wildflower turf, and beech hedges.

Around the house, to replace the parking area, a reclaimed York stone terrace was laid, planted with box and yew hedges and filled with reliable cottage garden planting such as roses, hydrangeas, lavenders and alliums.

Further away from the house, the walled garden was restored and the planting updated. Spaces among the planting were created for sitting and eating out in

A greenhouse and a swimming pool are planned for the future.

error: Content is protected !!